Mereu
Măsurare și instalare
Grafic de lucru
Lu-Vi: 08.00 - 20.00
Sâ: 09.00 - 15.00

Draperii "Zi-Noapte": soluția ideală pentru casa Dvs.

În căutarea soluției perfecte pentru ferestrele casei dvs.? Vă prezentăm draperiile "Zi-Noapte" - o combinație unică de stil și funcționalitate. Aceste draperii nu doar protejează casa dvs. de lumina puternică a soarelui, dar vă permit și să controlați nivelul de lumină pe parcursul întregii zile. 

Alegerea designului și calitatea materialelor 

Gama noastră include peste 500 de designuri, fiecare capabil să satisfacă cele mai diverse gusturi și preferințe. Înțelegem că nu este posibil să prezentăm toate opțiunile pe site, așa că vă invităm să vă familiarizați cu mostrele din catalogul nostru. La o întâlnire personală, vă vom oferi catalogul complet, vă vom ajuta să faceți măsurătorile și vă vom comunica prețul final. 

Durabilitate și confort 

Draperiile "Zi-Noapte" sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurându-le durabilitatea până la 10 ani cu îngrijirea adecvată. Oferim execuție individuală pentru dimensiunile ferestrelor dvs., garantând potrivirea perfectă și ușurința în utilizare. 

jaluzele zi-noapte

Preț și termene

Prețurile pentru draperii încep de la 35 de euro produs. Costul final depinde de materialul ales și dimensiuni. Termenul de producție variază de la 3 la 7 zile, permitem să primiți draperiile comandate rapid.

Garanția calității

Suntem încrezători în calitatea draperiilor noastre "Zi-Noapte" și oferim o garanție de 18 luni pentru toate produsele noastre. Alegeți pe noi - alegeți fiabilitatea și calitatea. 

500+

Modele

Măsurare

Instalare

Garanție

18 luni

Probe de țesături

Există mai mult de 500 de exemple de țesături în catalogul nostru. Prin urmare, familiarizați-vă cu o parte din eșantioanele noastre, iar la o întâlnire personala vă vom arăta catalogul complet, vom face măsurări și vom anunța prețul final.

Procedura de comandă și efectuarea lucrărilor

Comanda și măsurare

Plasați comanda pe site sau nr.de tel. +373 697 13 559 și vom efectua măsurarea


Realizarea în 3-10 zile

în dependență de detaliile comenzii


Instalare

În termen de o săptămână după producerea comenzii, meșterii noștri realizează instalarea


Contacte

Apelati-ne +373 697 13 559
Lasăti un mesaj sancez_77@mail.ru
VIBER, WHATSAPP 069713559
MESSENGER alexandr.zdragat