Mereu
Măsurare și instalare
Grafic de lucru
Lu-Vi: 08.00 - 20.00
Sâ: 09.00 - 15.00

Jaluzele romane de la Jaluzelium: eleganță și practicabilitate

Descoperiți jaluzelele romane de la Jaluzelium, începând de la 35 de euro produs. Aceste jaluzele reprezintă o combinație unică de stil clasic și funcționalitate modernă, fiind perfecte pentru orice interior. 

Design modern și calitate înaltă 

Jaluzelele romane sunt o soluție elegantă care combină simplitatea jaluzelelor cu tradiționalitatea perdelelor. Este disponibilă o gamă destul de largă, permitem să alegeți opțiunea ideală pentru casa dvs. Fiecare produs este fabricat din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și ușurință în utilizare. 

Abordare individuală și instalare 

Oferim măsurări și montare gratuit, garantând că jaluzelele dvs. se vor potrivi perfect cu dimensiunile ferestrelor. Specialiștii noștri vă vor ajuta în alegerea și instalarea jaluzelelor, asigurând un serviciu de cea mai înaltă calitate. 

jaluzele romane

Confort și flexibilitate

Jaluzelele romane pot fi fixate la orice înălțime, oferindu-vă control complet asupra iluminării în casa dvs. De asemenea, sunt potrivite pentru spălare în mașina de spălat, ceea ce le face ușor de întreținut.

Garanție și fiabilitate

Oferim o garanție de 18 luni pentru toate jaluzelele noastre romane, confirmând calitatea și fiabilitatea lor înaltă. Durata de viață a jaluzelelor noastre este de până la 10 ani.

Comandă simplă și producție rapidă

Comandați prin Viber, WhatsApp, Telegram sau prin telefon, și ne vom asigura că jaluzelele dvs. sunt fabricate și instalate rapid, în termen de 3-7 zile. 

500+

Modele

Măsurare

Instalare

Garanție

18 luni

Probe de țesături

Există mai mult de 500 de exemple de țesături în catalogul nostru. Prin urmare, familiarizați-vă cu o parte din eșantioanele noastre, iar la o întâlnire personala vă vom arăta catalogul complet, vom face măsurări și vom anunța prețul final.

Procedura de comandă și efectuarea lucrărilor

Comanda și măsurare

Plasați comanda pe site sau nr.de tel. +373 697 13 559 și vom efectua măsurarea


Realizarea în 3-10 zile

în dependență de detaliile comenzii


Instalare

În termen de o săptămână după producerea comenzii, meșterii noștri realizează instalarea


Contacte

Apelati-ne +373 697 13 559
Lasăti un mesaj sancez_77@mail.ru
VIBER, WHATSAPP 069713559
MESSENGER alexandr..zdragat