Mereu
Măsurare și instalare
Grafic de lucru
Lu-Vi: 08.00 - 20.00
Sâ: 09.00 - 15.00

Jaluzele verticale de la Jaluzelium: soluția ideală pentru birou și acasă

Jaluzelele verticale de la Jaluzelium, disponibile la prețuri începând de la 350 MDL/m², reprezintă una dintre cele mai economice și practice soluții pentru decorarea ferestrelor atât în spații de birouri, cât și în locuințe personale. 

Eleganță și funcționalitate 

Aceste jaluzele combină eleganța cu funcționalitatea, oferind o protecție excelentă împotriva luminii solare puternice. Datorită designului lor, nu acumulează praf și murdărie, fiind astfel alegerea ideală pentru menținerea curățeniei și prospețimii în încăpere. 

O gamă largă de designuri 

Catalogul nostru include peste 500 de designuri de jaluzele verticale, permitem să alegeți opțiunea perfectă care se va integra armonios în interiorul biroului sau al casei dvs. Oferim o abordare individuală fiecărui client, ajutându-vă să găsiți soluția optimă. 

Ușurință în întreținere și durabilitate 

Jaluzelele verticale sunt ușor de întreținut și servit, iar durata lor medie de viață este de 4-6 ani, asigurând utilizarea pe termen lung fără necesitatea unei înlocuiri frecvente. 

jaluzele verticale

Măsurări și montare personalizate

Oferim măsurări și montare gratuit, garantând că jaluzelele dvs. se vor potrivi perfect cu dimensiunile ferestrelor. Specialiștii noștri vor efectua toate lucrările rapid și eficient.

Garanție de calitate

Oferim o garanție de 18 luni pentru toate jaluzelele noastre verticale, confirmând calitatea și fiabilitatea lor înaltă.

Comandă simplă și producție rapidă

Comandați prin Viber, WhatsApp, Telegram sau prin telefon, și ne vom asigura că jaluzelele dvs. sunt fabricate și instalate rapid, în termen de 3-7 zile. 

500+

Modele

Măsurare

Instalare

Garanție

18 luni

Probe de țesături

Există mai mult de 500 de exemple de țesături în catalogul nostru. Prin urmare, familiarizați-vă cu o parte din eșantioanele noastre, iar la o întâlnire personala vă vom arăta catalogul complet, vom face măsurări și vom anunța prețul final.

Procedura de comandă și efectuarea lucrărilor

Comanda și măsurare

Plasați comanda pe site sau nr.de tel. +373 697 13 559 și vom efectua măsurarea


Realizarea în 3-10 zile

în dependență de detaliile comenzii


Instalare

În termen de o săptămână după producerea comenzii, meșterii noștri realizează instalarea


Contacte

Apelati-ne +373 697 13 559
Lasăti un mesaj sancez_77@mail.ru
viber, whatsapp 069713559
messenger alexandr.zdragat