Mereu
Măsurare și instalare
Grafic de lucru
Lu-Vi: 08.00 - 20.00
Sâ: 09.00 - 15.00

Întrebări frecvente

Cum sunt instalate jaluzelele?

Există mai multe moduri de a atașa jaluzelele: la tavan sau perete deasupra deschiderii ferestrei, în interiorul deschiderii, precum și direct la canatul unei ferestre din plastic. Jaluzelele pot fi fixate atât cu găurire, cât și fără aceasta, folosind paranteze speciale.

Ce jaluzele sunt mai bine de ales în birou?

Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt de obicei alese pentru decorarea ferestrelor în birouri, ca cea mai practică și nedemontabilă opțiune pentru îngrijire. Jaluzelele verticale din țesături sunt, de asemenea, adesea folosite - sunt bune pentru ferestrele largi și panoramice.

Ce se întâmplă dacă fac o greșeală cu măsurătorile?

Vă recomandăm să efectuați toate măsurătorile cu o bandă metalică. Verificați schemele de măsurare, deoarece vom produce produsele individual. Cu toate acestea, puteți utiliza serviciile noastre pentru măsurare înainte de fabricare.

Este posibil să atașați jaluzele la o fereastră din plastic?

Profilul folosit pentru realizarea unei ferestre din plastic este format din 3 sau mai multe camere, iar la instalarea jaluzelelor, se face o gaură într-o singură cameră, care este strâns "conectată" cu un șurub. Instalarea jaluzelelor nu dăunează ferestrei cu geam dublu și nu încalcă etanșeitatea acesteia.

Este posibil să reparați singur jaluzelele?

Există defecțiuni simple, cum ar fi un lanț rupt, cârlige și cleme, o defalcare a lamelelor, o defalcare a mecanismului de ridicare și rotire. Aceste piese pot fi cumpărate într-un magazin specializat și reparate independent, de obicei nu este dificil. Dacă nu aveți încredere în abilitățile dvs., este mai bine să încredințați reparația profesioniștilor.

CRM-форма появится здесь

Contacte


Apelati-ne +373 697 13 559
Lasăti un mesaj sancez_77@mail.ru
VIBER, WHATSAPP 069713559
MESSENGER alexandr.zdragat