Mereu
Măsurare și instalare
Grafic de lucru
Lu-Vi: 08.00 - 20.00
Sâ: 09.00 - 15.00

Jaluzele orizontale de la Jaluzelium: soluție modernă și economică

Jaluzelele orizontale de la Jaluzelium, oferite la prețuri începând de la 350 MDL/m², sunt alegerea ideală pentru cei care caută o soluție modernă și accesibilă pentru decorarea ferestrelor în apartamente, birouri, școli și alte spații. 

Durabilitate și conveniență 

Fabricate din aluminiu de înaltă calitate, aceste jaluzele se disting prin durabilitate și longevitate. Ele nu absorb praf și murdărie, facilitând astfel curățarea și întreținerea. Curățarea umedă a acestor jaluzele este simplă, ceea ce le face alegerea perfectă pentru spații intens utilizate. 

O gamă largă de designuri 

Catalogul nostru include peste 500 de opțiuni de design, permițând fiecărui client să găsească soluția ideală care să se potrivească gusturilor și stilului său interior. Oferim o abordare individualizată pentru fiecare comandă, ajutându-vă să alegeți jaluzelele optime pentru ferestrele dvs. 

Măsurări și montare personalizate 

Oferim măsurări și montare gratuit, asigurând că jaluzelele dvs. se vor potrivi perfect cu dimensiunile ferestrelor. Specialiștii noștri vor efectua toate lucrările rapid și eficient. 

jaluze orizontale

Garanție de calitate

Oferim o garanție de 18 luni pentru toate jaluzelele noastre orizontale, confirmând calitatea și fiabilitatea lor înaltă.

Comandă simplă și producție rapidă

Comandați prin Viber, WhatsApp, Telegram sau prin telefon, și ne vom asigura că jaluzelele dvs. sunt fabricate și instalate rapid, în termen de 3-7 zile. 

500+

Modele

Măsurare

Instalare

Garanție

18 luni

Probe de țesături

Există mai mult de 500 de exemple de țesături în catalogul nostru. Prin urmare, familiarizați-vă cu o parte din eșantioanele noastre, iar la o întâlnire personala vă vom arăta catalogul complet, vom face măsurări și vom anunța prețul final.

Procedura de comandă și efectuarea lucrărilor

Comanda și măsurare

Plasați comanda pe site sau nr.de tel. +373 697 13 559 și vom efectua măsurarea


Realizarea în 3-10 zile

în dependență de detaliile comenzii


Instalare

În termen de o săptămână după producerea comenzii, meșterii noștri realizează instalarea


Contacte

Apelati-ne +373 697 13 559
Lasăti un mesaj sancez_77@mail.ru
viber, whatsapp 069713559
messenger alexandr.zdragat